خواص چربی گوسفند
خواص چربی گوسفند گوشت قرمز اصطلاحی است که برای گوشت پستانداران استفاده میشود که نسبت به مرغ و ماهی نیز از آهن بیشتری برخوردار است گوسفندان یک سال بعد از بدنیا آمدنشان نیز گوسفند شناخته میشوند ، در حالی که گوشت گوسفندی اصطلاحی است که برای گوشت گوسفند بالغ استفاده می شود.خواص چربی گوسفندان بسیار زیاد است که گاهی حتی برای درمان بیماری نیز استفاده میشود
بیشتر اوقات گوشت بره فرآوری نشده مصرف می شود ، اما گوشت گوسفندی (دودی و نمک زده) نیز در برخی از نقاط جهان رایج است.
گوشت گوسفند با داشتن پروتئین با کیفیت بالا و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی می تواند جزء عالی یک رژیم غذایی سالم باشد.
در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد خواص چربی گوسفند بدانید وجود دارد:
تمامی گوشت گوسفندان دارای پروتئین مفید بسیاری میباشند اما اگر بخواهیم این درصد پروتئین بیشتر باشد گوشت بره از مقدار پروئتین بیشتری برخوردار میباشد
گوشت گوسفند یک منبع پروتئین با کیفیت بالا است و تمام نه اسید آمینه ضروری بدن شما را برای رشد و نگهداری مورد نیاز تامین می کند.بنابراین ، خوردن گوشت گوسفند یا انواع دیگر گوشت ممکن است برای بدنسازان ، ورزشکاران بهبود یافته و افراد بعد از عمل مفید باشد.خوردن گوشت هر زمان که بافت ماهیچه ای نیاز به تقویت یا ترمیم داشته باشد ، تغذیه مطلوب را افزایش می دهد.
چربی:گوسفندان بر اساس رژیم غذایی ، سن ، جنسیت و خوراک دام ، دارای مقادیر متفاوتی چربی است چربی گوسفند یا بره معمولاً دارای مقادیر بیشتری چربی اشباع شده نسبت به گوشت گاو است برخلاف چربی های ترانس موجود در محصولات غذایی فرآوری شده ، تصور می شود که چربی های نشخوار کننده برای سلامتی مفید هستند.
رایج ترین چربی نشخوارکننده ، اسید لینولئیک مزدوج (CLA) است در مقایسه با سایر گوشتهای نشخوارکننده ، مانند گوشت گاو و گوساله ، بره دارای بیشترین مقدار CLA است CLA با مزایای سلامتی مختلفی از جمله کاهش توده چربی بدن مرتبط است ، اما مقادیر زیاد مکمل ها ممکن است تأثیرات منفی بر سلامت متابولیک داشته باشد.
ویتامین ها و مواد معدنی
گوسفند منبع غنی از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است ، از جمله:
ویتامین B12: برای تشکیل خون و عملکرد مغز مهم است. غذاهای مشتق شده از حیوانات سرشار از این ویتامین هستند ، در حالی که رژیم های گیاهی فاقد آن هستند. کمبود ممکن است باعث کم خونی و آسیب عصبی شود.
سلنیوم:گوشت غالباً منبع غنی سلنیوم است ، هرچند این بستگی به خوراک دام منبع دارد. سلنیوم دارای عملکردهای مهم مختلفی در بدن است
فلز روی: روی معمولاً بسیار بهتر از گیاهان جذب گوشت می شود. این ماده معدنی ضروری برای رشد و تشکیل هورمون هایی مانند انسولین و تستوسترون است.
نیاسین:نیاسین که ویتامین B3 نیز نامیده می شود ، انواع مختلفی از عملکردهای مهم را در بدن شما انجام می دهد. مصرف ناکافی با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط است
فسفر: فسفر موجود در اکثر غذاها برای رشد و نگهداری بدن ضروری است.
اهن: گوشت گوسفند سرشار از آهن است ، عمدتاً به شکل آهن هم ، که بسیار فراهمی زیستی است و به طور موثر تری نسبت به آهن غیر هم در گیاهان یافت می شود
علاوه بر این ، بره حاوی تعدادی ویتامین و مواد معدنی دیگر در مقادیر کمتر است.
سدیم (نمک) ممکن است در برخی از فرآورده های گوسفندی فرآوری شده ، مانند گوشت گوسفند پخته ، زیاد باشد.
جهت خرید گوسفند زنده و اطلاع یابی از لیست قیمت کافیست با ما تماس حاصل نمایید .